Hirdetés

Visszatérhet a szuperhősös sorozat, amit már kétszer elkaszáltak

|

Tim Kring, a Hősök alkotója nem adja fel, harmadszorra is megpróbálja sikerre vinni a szériát.

Hirdetés

Nemrég egy cikkben emlékeztünk meg azokról a sorozatokról, amelyek az első évadukkal levették ugyan a nézőket a lábukról, de mindenkinek jobb lett volna, ha nem folytatódnak, mivel az újabb szezonok már látványos minőségromlással jártak. Közéjük soroltuk az NBC-n 2006 és 2010 között futott Hősöket is, melynek középpontjában hétköznapi emberek állnak, akik egy napfogyatkozás után felfedezik, hogy szuperképességekkel bírnak, és ez teljesen megváltoztatja az életüket.

Tényleg remekül indult a karakterdrámára nagy hangsúlyt fektető széria, ám későbbi évadok igencsak megsínylették az írósztrájkot, aminek mellesleg áldozatul esett a Heroes: Origins címmel beharangozott spin-off is. A romló mutatók miatt az NBC már nem kért az ötödik felvonásból, ellenben pár évvel később rábólintott a történetet továbbszövő Heroes Rebornra. A nálunk Hősök: Újjászületés címen futott sorozat azonban meg sem tudta közelíteni elődje sikerét, így kevéssel a premier után egyértelművé tette a csatorna, hogy az első 13 epizódot nem követik újabbak.

Hirdetés

Ezen a ponton a legtöbben valószínűleg belátták volna, hogy kár erőltetni a dolgot, és inkább továbblépnének, ám a jelek szerint Tim Kring makacssága egy öszvérével versenyzik, ugyanis a Deadline beszámolója szerint rebootolná a sorozatot. Elképzelése szerint a Heroes: Eclipsed cselekménye évekkel az korábbiak eseményei után játszódna, és új hősöket, valamint új és ismerős (valami kapocs azért csak kell) gonosztevőket eresztene egymásnak.

Tekintve, hogy egyetlen kereskedelmi vagy kábelcsatorna, illetve streamingszolgáltató sem állt még be mögé, korántsem biztos, hogy megvalósulhat a Hősök: Újjászületéshez sok tekintetben hasonlító koncepció. Kring jelenleg sorra kilincsel a szóba jöhető partnereknél, akik esetleg felkarolnák az ötletét, amely ugyan nem túl eredeti, ellenben a tökéletes időzítés miatt meg kell emelnünk a kalapunkat. Pont azon a héten dobta be a köztudatba, amikor az Egyesült Államokat teljes napfogyatkozás tartotta lázban.

Pár éve mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy a Hősök és még 9 másik sorozat megérne egy rebootot. Most pedig úgy tűnik, hogy ez össze is jöhet. Ti örülnétek neki?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)