Hirdetés

Vérfagyasztó előzetessel tér vissza a Démonok között apácája

|

Megkapta első trailerét a Démonok között előzményének második felvonása.

Hirdetés

Bizonyára sokan vannak, akiknek James Wan neve hallatán elsőként az Aquaman vagy a Halálos iramban 7 ugrik be, de az említett blockbusterek rendezője elsősorban horrorfilmes körökben ismert. Tevékenyen hozzájárult a Fűrész franchise megszületéséhez (Leigh Whannell-lel együtt jegyzi az első rész forgatókönyvét, valamint ő vállalta a rendezést is), később azonban az agyafúrt csapdák és kínzóeszközök világa helyett a természetfelettihez fordult, és nekilátott saját filmes univerzumai, mint A vörös ajtó című epizóddal nyugvópontra ért Insidious széria, illetve az annál is sikeresebb Démonok között (The Conjuring) franchise felépítésének.

Az utóbbi Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga), egy paranormális jelenségek kutatására szakosodott házaspár megtörtént eseteiből merít inspirációt. Eddig három felvonást élt meg a fősodor, és már készül a negyedik The Conjuring: Last Rites címmel, de emellett három mellékszálat is elkezdett kibontani Wan és csapata. A gyászoló asszony átka egyelőre nem kapott folytatást, az Annabelle már három részt számlál, Az apáca története pedig még idén folytatódik.

Hirdetés

Míg a 2018-as film Valak, az angyalból lett démon, valamint a gonosz elleni küzdelemben még tapasztalatlan novícia, Irene nővér (Taissa Farmiga) első találkozását mesélte el, az 1966-ban játszódó folytatás 14 évet ugrik előre az időben. Miután valami szörnyűség történik abban a bentlakásos iskolában, ahol Irene régi barátja, Maurice (Jonas Bloquet) dolgozik, a nővér odautazik, hogy ismét megfékezze Valakot.

Az Apáca 2 szeptember 8-án debütál az amerikai mozikban, hozzánk várhatóan egy nappal korábban érkezik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)