Hirdetés

Kiderült, ki lesz a Venom film főgonosza

|

Venom olyan ellenséget kap első önálló mozifilmjében, akit még maga Pókember is megirigyelne.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Sony szeptemberben már el is szeretné kezdeni a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom film forgatását, a kész anyagot pedig 2018. október 5-én akarja mozikba küldeni. Most elvileg arra derült fény, hogy Venom kivel akasztja majd össze a szimbiótabajuszt. 

Hirdetés

The Hollywood Reporter információi alapján a készülő Venom film főgonosza Carnage, azaz a hazai képregényes fordítás szerint Vérontó lesz (volt ő már a rajzfilmekben Mészárszék is, de ez részletkérdés). Carnage, polgári nevén Cletus Kasady egy brutális gyilkos, akire Venom idegen szimbiótájának utóda mászik rá, így hasonló képességekkel rendelkező szuperlényt kreál a földönkívüli lény és Kasady egyesülése, mint Eddie Brock és a fekete trutyi kombinációja. 

Azt továbbra sem lehet pontosan tudni, hogy a Tom Holland-féle Pókember egyáltalán feltűnik-e majd a jövőre érkező Venom moziban, de egy ilyen gonosz, mint Carnage, simán megágyazhat egy olyan történetnek is, ahol Eddie Brock a pozitív karakter. Venom a képregényekben is többször Pókember mellé állt, ha arról volt szó, hogy ki kell ütni ezt a komisz Vérontót. Carnage szerepeltetése egyébként az R-besorolást is erősen indokolja, ő bizony nem fog senki cirógatni. 

Ti örültök, hogy Carnage is szerepel majd a Venom filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)