Hirdetés

Végtelenül bizarr popcornos vödör érkezik a Dűne: Második rész mellé

|

Egyetlen kérdésünk van csak: ti bele mertek majd nyúlni?

Hirdetés

Lassan megszokottá válik, hogy a nagyobb blockbusterek érkezésekor tematikus felhozatalra váltanak a mozik büféi, és megjelennek az adott filmhez kapcsolódó műanyagpoharak, és esetenként egyedi popcornos vödrök is. Nos, most valami hasonlóra számíthatunk a március 14-én érkező Dűne: Második rész kapcsán is.

Ahogy azt az alábbi fotókon ti is láthatjátok, gyakorlatilag arról van szó, hogy a pattogatott kukoricás kosárka tetejére rá lett applikálva a Dűne franchise ikonikus lénye, a homokféreg (avagy Shai-Hulud). Ezen a hatalmas lények az Arrakis bolygó végtelen homoktengereit járják, és kulcsfontosságú szerepük van az univerzum legnagyobb kincse, a főszer termelődésében. 

Hirdetés

Nem vagyok marketinges, de a tökéletes élmény elérésének érdekében én még el tudnám képzelni azt is, hogy a homokférges menühöz ne hétköznapi popcornt, hanem valami különleges, extra fűszeres verziót adjanak - ha végül így lesz, akkor az impresszumban megtalálható az elérhetőségem a jutalékért. 

A bödönről készült képet Cris Parker filmes youtuber posztolta X-en:

Egyelőre nem tudni, hogy érkeznek-e majd a magyar mozikba is ilyen kis csodák, de ha igen, akkor mi mindenképp be fogunk fizetni egyre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)