Hirdetés

Végre premierdátumot kapott Rick és Michonne The Walking Dead spin-offja

|

A The Walking Dead: The Ones Who Live idén már nem rajtol el, de nem kell rá sokat várni.

Hirdetés

Aki abban reménykedett, hogy a végére ellaposodott The Walking Dead anyasorozat befejezése után szünetre megy a franchise, az nagyot tévedett. A Maggie-re és Neganre fókuszáló Dead City már bemutatkozott, amiképpen a hatalmas nézői és kritikai sikert arató Daryl Dixon spin-off is, és hamarosan elrajtol két másik közönségkedvenc karakter, Rick és Michonne közös showja is. 

Az AMC a nyári San Diegó-i Comic-Conon bejelentette, hogy a mellékszál hivatalos címe The Walking Dead: The Ones Who Live lett, és megkaptuk az első teasert is, amely azt ígérte, hogy egy eposzokba illő szerelmi történetben lesz részünk, amelyben a főszereplők (Andrew Lincoln és Danai Gurira) átkerülnek egy másik, a holtak elleni háborúra épült világba. 

Hirdetés

A The Walking Dead sorozat fináléja után játszódó sorozatról ezidáig annyit tudtunk, hogy valamikor 2024-ben indul el, most viszont egy újabb rövid kedvcsinálóval együtt megkaptuk a hivatalos premierdátumot: a The Ones Who Live február 25-én fog elrajtolni az AMC-n és az AMC+-on, és a két színész, a Ricket játszó Lincoln és a Michonne-t megformáló Gurira készítenek fel minket rá: 

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről fog szólni a széria, de a rajongók reménykednek benne, hogy kitölti majd azokat a hézagokat a duóval kapcsolatban, amiket az anyasorozat nem tett meg.

A franchise tartalomért felelős vezetője, Scott Gimple egyébként azt mondta az idei New York Comic-Conon, amikor szóba került a fő széria feltámasztása, hogy nincs ellene, szóval ha elég sikeresek lesznek a spin-offok (márpedig azóta berendelték a Dead City és a Daryl Dixon második évadait is), talán még összefuthatnak a szálak egy közös The Walking Dead kalandban is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)