Hirdetés

Végre kiderült, hogy mikor jön a The Boys spin-off sorozata

|

A Gen V sulis közegbe ülteti át a korhatáros pillanatokat.

Hirdetés

Noha az Amazon Prime Video egyik sikersorozata, a The Boys 4. évadát már leforgatták, az írók és színészek közös sztrájkjának lezárásáig nem láthatjuk a végeredményt, bármennyire is voltak ígéretesek a vérben tocsogó fotók, vagy az, hogy Jeffrey Dean Morgan csatlakozott a stábhoz. 

Az Amazon streamingszolgáltatása azonban így sem marad tartalom nélkül: a The Boys spin-offját, a Gen V-t már jóval korábban elkészítették, szóval már csak a bemutatásra vár, és a vállalat meg is találta a premiernek a megfelelő időszakot. Az őszt kegyetlen tini szuperhősökkel indíthatjuk majd. 

Hirdetés

A Gen V a szupik következő generációjára fókuszál, méghozzá az amerikai szuperhősöket termékként és szolgáltatásként kezelő Vought International hősképzőjén, a Godolkin Egyetemen keresztül, ahová a fiatal hősjelöltek járnak. Az Amazon leírása szerint a hőspalánták próbára teszik fizikai és erkölcsi határaikat, mialatt azért küzdenek, hogy feljebb kerüljenek  az iskolai ranglétrán, eközben pedig megtanulják, hogy az ambíció áldozatokkal jár, továbbá a jó és a rossz közötti különbség nem olyan egyértelmű. Amikor az egyetem sötét titkai napvilágra kerülnek, a diákoknak el kell dönteniük, hogy milyen hősökké válnak. Ha kimaradt volna, nézzétek meg a korábbi feliratos előzetest: 

A lényeg viszont az, hogy a Gen V végre kapott premierdátumot: az első három epizódot szeptember 29-étől nézhetjük, majd hetente új részt kapunk, egészen az első évad november 3-ai fináléjáig. 

A sorozat showrunnerei Michele Fazekas és Tara Butters (Carter ügynök, Különleges ügyosztály), a The Boysból felbukkannak majd olyan ismerős arcok, mint Jessie T. Usher (A-Train), Colby Minifie (Ashley) és P.J. Byrne (Adam), és szerepelni fog benne többek között Clancy Brown (A remény rabjai, John Wick: 4. felvonás), Jason Ritter (Szuperhőst nevelek, Kúria) és Arnold Schwarzenegger fia, Patrick Schwarzenegger (Az utolsó lépcsőfok, A végső lista) is. Ti nézni fogjátok?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)