Hirdetés

Újabb Star Wars sorozat jön, főszerepben Jude Law-val

|

A Star Wars: Skeleton Crew már 2023-ban nézhető lesz a Disney+-on.

Hirdetés

Úgy látszik, ahogy a Marvel sorozatok, a Star Wars világában játszódó történetek is szorosan követik majd egymást. A küszöbön az Obi-Wan Kenobi premierje, azt is tudjuk, hogy augusztus 31-én indul az Andor, majd a jövő év elején A mandalóri tér vissza a 3. szezonnal.

A háttérben készül az Ahsoka, aminél 2023-as premierre számíthatunk, bejelentették már a The Acolyte-ot és a Landót, folytatódik a második évaddal a The Bad Batch, és lesz egy Tales of the Jedi című animált antológiasorozat is. Hogy biztosan ne unatkozzunk, 2023-ban jön a Star Wars: Skeleton Crew.

Hirdetés

Egyelőre annyit közölt a Disney, hogy a főszerepet Jude Law játssza, a történet pedig A Jedi visszatér után játszódik, az újjáépítés idejében, a Birodalom bukását követően, vagyis abban az időszakban, amikor a Mandalóri, a Boba Fett könyve és az Ahsoka széria.

A rendező Jon Watts (neki köszönhettük ugyebár az MCU-s Pókember-trilógiát), az író Chris Ford lesz, és a castinghirdetés alapján szerepet kap majd benne négy, 11-12 év körüli gyermek. Bár főszereplői gyerekek lesznek, nem dedikáltan kicsiknek szánt produkcióról van szó. 

Amint többet tudunk, szólni fogunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)