Hirdetés

Új videó jött a Feláldozhatók forgatásáról, Stallone nevetve adta át a stafétát

|

A Feláldozhatók srácai láthatóan élvezik a melót, még úgy is, hogy Stallone egy új videóban Jasonre hagyja a bulit.

Hirdetés

Nagy erőkkel készül a The Expendables - A feláldozhatók széria folytatása, amiben persze minden kedvenc akcióhősünk jelen lesz. Sylvester Stallone azonban valószínűleg utoljára kapta fel fegyverét, mivel a forgatás befejezésével bejelentette visszalépését.

A legutóbbi Instagram-videója alapján viszont Stallone nem csak kisétál a képből: az egésznek egy olyan érzete van, mintha temetné a karakterét.

Hirdetés

A színész a felvételen a Lee Christmast alakító Jason Stathammel viccelődik, és légyegében ráhagyja a műsor maradékát. A srácok láthatóan élvezik a melót, de a kis viccelődésből hamar kombinálás lett. A rajongók szerint ez Stallone karakterének búcsúüzenete.

Alapvetően adná magát, hogy Barney Ross halálával végződjön Stallone szereplése, ám mivel még szinte semmit nem tudunk a sztoriról, így kár is lenne találgatni. Ha minden jól megy, akkor idén úgyis kiderül majd minden.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)