Hirdetés

Új sorozaton dolgoznak a Stranger Things alkotói

|

A Stranger Things a következő évaddal véget ér, de a Duffer-testvérek egy másik alkotópárossal karöltve már neki láttak a következő történetüknek.

Hirdetés

A Netflix már a Stranger Things előtt is foglalkozott saját gyártású sorozatokkal, de egyértelműen a 80-as évek nosztalgiájával átitatott horrortörténet volt az, ami a streaming szolgáltatónak igazán elhozta azt a mainstream sikert, amire már régóta vártak.

A Duffer-fivérek sorozata a következő évadával véget ér, de az alkotópáros természetesen nem fejezi be ezzel a munkát és a Netflix nemrég hivatalosan is berendelte a következő sorozatot, amelyet ugyan nem ők fognak írni, viszont a testvérpár saját produkciós cége fogja legyártani.

Hirdetés

A Netflix a napokban bejelentette, hogy megrendelték a The Boroughs névre keresztelt sorozat első évadát, amelyet a The Dark Crystal: Age of Resistance készítői, Jeffrey Addis és Will Matthews fognak jegyezni és az Upside Down Pictures fog majd segíteni abban, hogy valóra válthassák a víziójukat. A Netflix bejelentése alapján a The Boroughs a Stranger Thingshez hasonlóan szintén egy misztikus fantasy történetet mesél majd el:

"A történet egy látszólag festői kis nyugdíjas közösségben játszódik majd Új-Mexikóban, ahol szokatlan hősöknek kell majd összedolgoznia egy különös természetfeletti fenyegetéssel szemben, ami el akarja lopni tőlük az egyetlen dolgot, ami nekik nincs...az időt."

Matt és Ross Duffer szerint valóban van némi hasonlóság a The Boroughs és a Stranger Things között, de megnyugtattak mindenkit, hogy Addis és Matthews története is nagyon különleges és igenis megáll a saját lábán:

"Már régóta rajongunk Jeff és Will stílusáért és amikor előadták nekünk az ötletüket, egyből tudtuk, hogy valami különlegeset hoztak létre. Ugyan a The Boroughs hősei egy pár évvel idősebbek, mint a Stranger Things kölykei, a maguk módján ők is imádnivaló kópék és alig várjuk, hogy ti is elkísérhessétek őket egy kalandra, ami egyszerre ijesztő, vicces és nagyon megható."

Egyelőre nem tudunk konkrétumokat arról, hogy mikorra készül el a sorozat, de az biztos, hogy nagyon kíváncsian várjuk. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)