Hirdetés

Új, magyar feliratos előzetesen a Tenet, Christopher Nolan következő mozija

|

Még mindig nem teljesen világos, pontosan miről is szól majd a Tenet, de maradéktalanul megbízunk Christopher Nolanben. Mint mindig, az új trailert most is magyar felirattal ellátva nézhetitek meg nálunk.

Hirdetés

Új előzetest kapott Christopher Nolan időutazós/időmanipulálós mozija, a Tenet, amelyről szinte semmit sem tudunk, mégis nagyon várjuk - elég ehhez a rendező munkásságát ismerni, és látni a korábban kiadott misztikus trailert. Természetesen az új kedvcsinálót is magyar felirattal nézhetitek meg nálunk. Sajnos egy kis rossz hír is van mellé.

Hirdetés

Nem lehet nem észre venni, hogy az új előzetesből teljesen eltüntették a korábbi premierdátumot, új viszont nem került a helyére. a Tenet az utolsó komoly nyári film volt, amit ezidáig nem halasztott el a stúdiója, de a jelek szerint ez hamarosan megváltozik.

Eredetileg ugyebár 2020. július 17. volt az amerikai bemutató dátuma, hozzánk pedig egy nappal korábban érkezett volna meg Christopher Nolan új filmje.

További magyar feliratos filmes és videojátékos előzetesekért mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)