Hirdetés

Új, magyar feliratos előzetesben verik egymást bucira a JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean hősei

|

Hamarosan folytatódik a Netflixen a JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, egészen pontosan mikor folytatódhat majd a Netflixen a JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean, de az új előzetes ismételten megerősítette, hogy erre még 2022-ben sor fog kerülni. Az első 12 rész már most is elérhető a platformon, a 13-24 epizód viszont elvileg ősz környékén fog megérkezni a Netflixre.

Mivel a korábbi évadok jóval több részt öleltek fel, elég valószínű, hogy nem a második felvonásban találkozunk utoljára a Stone Oceannel, de ez még a jövő zenéje.

Hirdetés

A Stone Ocean ugyebár nem más, mint a JoJo's Bizarre Adventure sokadik fejezete. Ebben a népszerű anime/manga-sorozatban a Joestar família különböző generációinak extrém képességekkel megáldott tagjai a főszereplők, az ő kalandjaikat követheti végig a néző/olvasó. A Stone Ocean esetében a protagonistánk Jolyne Cujoh, akit az évad elején 15 évnyi börtönbüntetésre ítéltek. 

Az új előzetest rögtön magyar felirattal felvértezve tudjátok megnézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)