Hirdetés

Új logóval ünnepli 100. születésnapját a Pókember-filmeket is jegyző Columbia Pictures

|

A Warner Bros. és a Disney után újabb nagynevű stúdió jubilál.

Hirdetés

1918-ban alapította meg Jack és Harry Cohn, valamint Joe Brandt a Cohn-Brandt-Cohn (CBC) Film Sales Corporationt, amelyből 1924. január 10-én lett Columbia Pictures. 1989-ben vásárolta meg a Sony, így ma már a Sony Pictures Motion Picture Group tagja, amelyhez olyan franchise-ok kötődnek, mint a Pókember, A karate kölyök, a Jumanji, a Men in Black, a Szellemirtók és a Bad Boys. 

A Columbia Pictures jövőre többek között különleges vetítésekkel, exkluzív kiadvánnyal, filmzenei koncertekkel és hasonlókkal készül megünnepelni a 100. évfordulót, amelynek tiszteletére a filmjeik elején felbukkanó logó, az ikonikus fáklyát tartó nő is új formát kapott. 

Hirdetés

A Sony Pictures Entertainment most bemutatta ezt az új, centenáriumi logót, amely 2024 januárjától a Columbia Pictures filmjei előtt lesz látható a mozikban. A vállalat közleménye szerint az ünnepi változaton a fáklya fényét fokozták, amely a stúdió vibráló és gazdag 100 éves történetét szimbolizálja. Nézzétek csak: 

Az új verzió olyan alkotások előtt fog felbukkanni jövőre, mint a Madame Web, a Ghostbusters: Frozen Empire, a The Garfield Movie, a Kraven, a vadász, a Venom 3 és az új A karate kölyök film, amiben egyesíti erejét Ralph Macchio és Jackie Chan. 

"Van egy dolog, ami megkülönbözteti a nagy stúdiókat az összes többi tartalomgyártótól: a történelem. A Columbiánál ez a történelem a számtalan kulturális talizmánban tükröződik, amelyet több ezer ember hozott létre az elmúlt 100 év során. A Columbiánál mindannyian büszkék vagyunk erre az örökségre, és megtiszteltetés számunkra, hogy megünnepelhetjük."

- mondta Tom Rothman, a Sony Pictures Motion Picture Group vezérigazgatója.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)