Hirdetés

Új Jason Bourne film készül, már a rendezőt is kiszemelték

|

Matt Damon szériáját a Netflix idei Oscar-nyertes filmjének készítője bővítheti.

Hirdetés

Robert Ludlum regényhőse, Jason Bourne 1980-ban bukkant fel először A Bourne-rejtély című könyvben, amelyet 1988-ban adaptáltak a tévéképernyőkre, majd 2002-ben egy film is készült belőle Doug Liman (A holnap határa, Mr. és Mrs. Smith) rendezésében. A Good Will Hunting, a Ryan közlegény megmentése és a Dogma filmek sztárja, Matt Damon kapta meg a lehetőséget, hogy az amnéziában szenved CIA-ügynök bőrébe bújjon, amit ezt követően még háromszor megtett (a 2004-es A Bourne-csapdában, a 2007-es A Bourne-ultimátumban és a 2016-os Jason Bourne-ben). 

A Universal Pictures próbálta bővíteni a franchise-t, például a 2012-es A Bourne-hagyatékkal, amiben Jeremy Renner karakterét, Aaron Cross-t tették meg főszereplőnek vagy éppen a 2019-ben egyetlen évadot megélt Treadstone sorozattal, de egyik se váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Bourne-széria azonban összesen több mint 1,6 milliárd dollárt termelt eddig a vállalat számára, így várható volt, hogy nem hagyják parlagon heverni. 

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint a Universal egy új Jason Bourne filmet szeretne összehozni, amely még nagyon korai fázisban van, azonban állítólag már tárgyalnak a projekthez kinézett rendezővel. Edward Berger az, aki az idén több Oscar-díjat is nyerő, netflixes Nyugaton a helyzet változatlant hozta össze, továbbá olyan alkotások szerepelnek a repertoárjában, mint a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Patrick Melrose, valamint az AMC horrorisztikus minisorozata, a Terror. 

A honlap forrásai hangsúlyozták, hogy még nagyon az elején jár a projekt fejlesztése, így a Jason Bourne világába való visszatérésre még nagyon sokat kell várni - pláne, hogy még nincs forgatókönyv, sőt író sem, így azt se lehet tudni, hogy folytatás, reboot vagy spin-off lesz-e. Amiképpen azt sem, hogy Matt Damon vagy éppen Jeremy Renner visszatérnek-e. Örülnétek neki?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)