Hirdetés

Új felvonással tér vissza a Horrorra akadva

|

Rengeteg horror érkezett az elmúlt pár évben, így lesz miből meríteniük a Scary Movie alkotóinak.

Hirdetés

A horrorparódiák mestere, a Horrorra akadva immár hatodik felvonással tér vissza hozzánk ismét, ha akarjuk, ha nem. Alig 11 évvel az ötödik film után felmerülhet a kérdés, hogy miért pont most.

Az eredeti Horrorra akadva nagy örömmel csinált viccet korának filmsorozataiból, de a legnagyobb inspirációja egyértelműen a Sikoly volt. Az ősöreg franchise a közelmúltban támadt fel két folytatással is, ráadásul már a hetedik fejezete is úton van. Nem meglepő tehát, hogy a Horrorra akadva is éledezik, hogy meglovagolja a nagy múzsa reneszánszát.

Egyelőre nem tudni, hogy Cindy Campbell (Anna Faris) és Brenda Meeks (Regina Hall) visszatérnek-e a folytatásban, pláne, mivel az ötödik részből ők már kimaradtak.

Hirdetés

Akárhogy is, a Paramount 2025-re ígérte a hatodik filmet, és bár pontosabb dátumot nem tudott mondani, annyi még kiderült, hogy a Halálos iramban filmek producere, Neal H Moritz ül majd itt is a produceri székben. A stáb és a rendező kiléte még titok, de a forgatásokat ősszel tervezik kezdeni, így valószínűleg hamar megkapjuk majd a teljes stáblistát.

Az elmúlt években rengeteg horrorfilm érkezett, melyek teljesen eltérő tematikákat dolgoztak fel. Egy kicsit remélném, hogy a Horrorra akadva 6 kiparodizálja majd a Micimackó horrort is, de ez egyelőre csak reménykedés, ábrándozás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)