Hirdetés

Jön a Micimackó: Vér és méz 3, a rendező filmes univerzumot tervez

|

Többek között horrorisztikus Bambira, Pinokkióra és Pán Péterre is számíthatunk.

Hirdetés

A kritikusok szerint katasztrófa lett (még az Arany Málna-díjátadón is tarolt), és a közönséget is alaposan megosztotta, ennek ellenére a 2023-as Micimacó horror siker lett: állítólag kevesebb, mint 100 ezer dollárból készített slasher közel 5 millió dollárt hozott világszerte, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a rendező, Rhys Frake-Waterfield még nagyobb álmokat dédelgessen.

Frake-Waterfield a folytatást már jóval nagyobb büdzséből hozta össze, és felvonultat benne olyan, az előzőből jogi okokból kimaradt karaktereket is, mint Bagoly és Tigris. A végeredményt április 18-tól a hazai mozikban is láthatjuk, de a rendező szerint ez csak a kezdet.

Hirdetés

Frake-Waterfield és Scott Chambers produkciós cége, a Jagged Edge Productions a Varietynek exkluzívan megerősítette, hogy meg fog valósulni a Micimackó: Vér és méz 3. A készítők elmondták, hogy a harmadik rész még nagyobb költségvetésből készül, mint elődje (aminél már a jelentések alapján 1 millió dollárból gazdálkodhattak), és Nyuszi mellett felbukkannak majd benne az elefántszerű lények, a vuclik és muclik is, természetesen ők is gyilkolászós kiadásban.

Nem ez volt a Jagged Edge Productions első nagy bejelentése márciusban, hiszen korábban felfedte a cég, hogy egy filmes univerzumot épít a mesehősök horrorisztikus változataira: ez lesz a The Twisted Childhood Universe, amely magába foglalja a korábban megpedzegetett önálló projekteket is, mint a Bambi: The Reckoning, a Peter Pan's Neverland Nightmare és a Pinocchio Unstrung. Mint kiderült, Bambi, Pán Péter és Pinokkió mellett bekerülnek olyan karakterek is, mint Csipkerózsika és az Alice Csodaországban Őrült Kalaposa is.

És ez még mindig nem minden, ugyanis a Bosszúállók mintájára ezek a (rém)mesehősök is összeállnak egy filmben, a 2025-re tervezett Poohniverse nevű crossoverben, amelyben egyesítik erejüket a világ elpusztítása érdekében. Ti mit gondoltok ezekről a nagyratörő tervekről?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)