Hirdetés

Új Fekete Özvegy fotókat kaptunk, hogy ne feledjük a film érkezését

|

Natasha és Yelena új képeken bukkannak fel, de a fotókon a Kiképző sisakja is ott figyel.

Hirdetés

A Fekete Özvegy filmnek idén májusban kellett volna a mozikba kerülnie, de a COVID-19 járványnak más ötletei voltak. A Marvel Studios egészen novemberig eltolta a premiert, így addig be kell érnünk fotókkal, interjúkkal és remélhetőleg még egy trailerrel, amit feltételezéseink szerint majd a virtuális Comic-Conon fognak bemutatni.

Hirdetés

Addig is kaptunk négy oldalnyi előzetest a filmről, az oldalakon pedig Natasha és Yelena mellett a film rossz arca, a Kiképző is felbukkan. Érdemes nem csak a fotókat, de az interjúkat is átfutni.

Utóbbiból egyébként kiderült, hogy miért is tért vissza Scarlett Johansson a szerephez, azok után, hogy szerinte a karakter a Végjátékban már megkapta a tisztes búcsúztatóját.

"Nem lett volna okunk rá, hogy csináljunk egy különálló Fekete Özvegy filmet, hacsak nem ásunk mélyre és merünk kockáztatni. Nagyon boldog vagyok mindennel, amit a Marvel Studios filmekben összehoztunk. Úgy éreztem, hogy a Bosszúállók: Végjáték kielégítő volt, ezért biztos akartam lenni, hogy a Fekete Özvegy film többet nyújt, nem csak a rajongók, de a magam kedvéért is, miután már 10 éve játszom a karaktert. A film megadja a lehetőséget a gyógyulásra, és segít megérteni Natasha Végjátékbeli döntését."

Alig várjuk, hogy láthassuk végre a Fekete Özvegy különálló kalandját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)