Hirdetés

Ugye te sem gondoltad, hogy pont az Indiana Jonesból nem csinál gigafranchise-t a Disney?

|

Sorozatok, spin-offok és ki tudja, még mi: a Marvel-hősök sorsára juttatnák kedvenc régészünket.

Hirdetés

A Star Wars-dömping után nem meglepő a Variety friss információja: sorozatot készít a Disney az Indiana Jones-történetekből. A projekt egyelőre az előkészítési fázisban van, írókat keresnek hozzá, illetve folyamatosan ötletelnek a meetingeken, hogyan prezentálják Indyt a streaming platformon.

Azt sem tudni tehát, előzmény- vagy spinoffsorozat lesz-e, egyelőre annyi biztos, hogy nem Harrison Ford alakítja majd, ő ugyanis a hamarosan érkező ötödik résszel szögre is akasztja a kalapot és az ostort

Ezeken a bizonyos meetingeken arról is szó van, hogy hosszútávon mit kezdjenek a karakterrel.

Hirdetés

Mivel mégiscsak a Disneyről beszélünk, ezt úgy kell érteni, hogy további sorozatok (élőszereplősek és animációsak), filmek és a kettő közötti, nehezen behatárolható tartalmak érkeznek (gondoljunk csak az egyébként nagyszerű Marvel-féle Éjjeli vérfarkasra). 

A Lucasfilm egyelőre nem kommentálta a lap értesüléseit. Mindenesetre nem áll távol tőlük az Indy-sorozat ötlete: 1992-től két évad erejéig futott az Ifjú Indiana Jones kalandjai, amelyet négy egészestés tévéfilm követett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)