Hirdetés

Úgy tűnik, a Marvel mégsem mondott le teljesen Kangról

|

Jonathan Majors repült, de a legújabb pletykák szerint Kang karakterét nem kukázták véglegesen az MCU fejesei.

Hirdetés

Annyit legalább a Disney és a Marvel számlájára lehet írni, hogy párkapcsolati botránya után nem nulla másodperc alatt tették ki Jonathan Majors szűrét, hanem megvárták a bíróság döntését, és csak utána rúgták ki az MCU-ban eddig Kangot (és variánsait) alakító színészt. Ezt követően Majors esetleges pótlása kapcsán elvileg felmerült Colman Domingo és John David Washington (Denzel Washington fia) neve is, illetve arról is hallani lehetett, hogy a korábban Avengers: The Kang Dynasty, avagy Bosszúállók: A Kang-dinasztia címmel tervezett ötödik Bosszúállók epizódot át fogják nevezni, annyit változik a koncepció. 

A fentiekről eddig a Marvel Studios nem igazán nyilatkozott hivatalos csatornákon keresztül, így továbbra is maradnak a találgatások és az ilyen-olyan iparági pletykák. Az utóbbiak közé sorolhatók azok az új híresztelések is, amelyek egészen izgalmas megoldást vetnek fel.

Hirdetés

Daniel Richtman (aki egy viszonylag megbízható forrás szokott lenni az efféle szivárgások esetében) ugyanis nemrég arról írt, hogy az Avengers: The Kang Dynasty azért kap új címet, mert a mozi nem teljes egészében Kangra fog koncentrálni, ugyanakkor az ikonikus Marvel-gonoszt nem törölték a filmből, mindössze arról van szó, hogy kapni fog egy hasonló kvalitásokkal bíró társat. 

Innentől pedig indulhat a találgatás: vajon melyik szupergonoszt tudja a Marvel elképzelni Kang társaként? Logikus döntés lenne mondjuk Fátum Doktor, avagy Doctor Doom szerepeltetése, aki eddig távol maradt az MCU-tól, de 2025-ben érkezik az új Fantasztikus Négyes film, így elég valószínű, hogy előbb vagy utóbbi azért őt is előrángatja valamilyen formában a képregényóriás. 

Ti melyik Marvel gonoszt látnátok a legszívesebben Kang oldalán?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)