Hirdetés

Tudtad, hogy Daniel Craig helyett majdnem Henry Cavill lett James Bond?

|

A brit színész az életkora miatt maradhat le a lehetőségről, hogy magára öltse a 007-es öltönyét.

Hirdetés

Henry Cavill pedigréje már így is szépen alakul, elvégre Superman, Ríviai Geralt vagy épp Sherlock Holmes életre keltésével valószínűleg már sok színész megelégedne. A sármos brit azonban a világ élvonalában játszik, ha filmekről vagy sorozatokról van szó, így ebbe a sorba szépen illeszkedne egy olyan, hamisítatlan brit ikon, mint a szuperkém, James Bond.

A 007-es ügynököt jelenleg Daniel Craig kelti életre, korábban pedig olyan színészlegendák alakították, mint Sean Connery, David Niven, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan. Craignek a két éve bemutatott Nincs idő meghalni volt a hattyúdala Bond szerepében, így most újra pörög a találgatás, hogy ki ölti majd magára a szuperkém öltönyét.

Hirdetés

Az elmúlt években már többször felröppentek olyan nevek, mint például Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston és természetesen Henry Cavill is felmerült lehetséges utódként. Azt azonban talán kevesen tudják, hogy Cavill már 2006-ban szerette volna elnyerni a szerepet.

Erről nemrég a Daniel Craig első Bond-filmjét, a Casino Royale-t rendező Martin Campbell mesélt a The Express című lapnak adott interjújában.

"[Cavill] nagyszerű volt a meghallgatás során. Elképesztő színészi képességei vannak. Valószínű, hogy ha nincs Daniel [Craig], akkor Henryből kitűnő Bond lett volna. Remekül nézett ki, elképesztő formában volt, emellett rendkívül jóképű is. Egyedül az volt vele a probléma, hogy akkor még elég fiatalnak látszott"

- elevenítette fel a 2006-os Bond-film előzményeit a rendező. Cavill 23 éves volt a casting idején.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Nagy kérdés, hogy a folytatásra lenne-e esélye a most 40 éves színésznek. Bár a korábbi Bondokat elnézve igen, azonban a sorozat következő filmjének készítői - köztük Barbara Broccoli producer - korábban azt mondták, hogy gyökeresen szeretnék átalakítani a szuperkémről szóló történetmesélést. Ennek része, hogy a következő filmre egy fiatalabb Bondot szeretnének találni, aki nagyjából a harmincas éveiben jár.

Így, bár nem kizárt, hogy mégis Cavill legyen a következő 007-es, de a fentiek alapján azért úgy tűnik, a sármos brit egyszerűen rosszkor volt rossz helyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)