Hirdetés

Trónok harca - a rajongók petícióban követelik a befejező évad újraforgatását

|

Ennyire sikerült felhúznia a nézőket az utolsó évadnak.

Hirdetés

Finoman szólva is vegyes a fogadtatása a Trónok harca nyolcadik évadának. A szerkesztőségi chatben ma Duncan úgy fogalmazott, hogy ő már csak "katasztrófaturizmus" címszó alatt nézi a sorozatot. Ennyire elkeseríti az a minőségbéli zuhanás, ami azóta következett be, hogy már nem George R. R. Martin munkái alapján dolgozik az írói gárda, hanem magukra vannak utalva. Mi csak magunkban bosszankodunk, de akadnak olyanok, akik a tettek mezejére léptek. 

Hirdetés

Elindult ugyanis egy internetes petíció, ami azt követeli, hogy az HBO forgassa újra a teljes nyolcadik szezont, csak épp ezúttal "hozzáértő írókat" alkalmazzon a mostani páros, David Benioff és D.B. Weiss helyett. A Trónok harca sorozat mögött álló két szakember nemrég egyébként azt nyilatkozta, hogy az utolsó epizód adásba kerülésének idején el fognak bújni a világ szemei elől, és egy istenes lerészegedést terveznek valahol titokban, a befejezés fogadatásáról pedig csak később mernek informálódni. 

A szóban forgó petíciót szinte másodpercenként írja alá egy újabb csalódott rajongó. 300 ezer aláírásban szabták meg a petíció célját, ezt hamarosan sikerül is elérni. Ennek a hírnek a megírásának pillanatában már 265 ezer felett jár a számláló. 

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy több mint valószínű, a világon semmire sem fognak menni az aláírók, nem igazán volt még példa arra, hogy az ilyen kezdeményezések célt érjenek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a kritikák és a rajongói panaszok ellenére anyagilag nagyon is sikeres a nyolcadik évad. Más kérdés, hogy az HBO bevételei cseppet sem vigasztalják azokat, akik évek óta követik a sorozatot, és közel sem ilyen lezárásra számítottak. Ha mindenesetre az aláírás könnyebbé teszi a lelketeket, akkor ide kattintva tudjátok ezt megtenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)