Hirdetés

Spoileres epizódleírások futottak be a Trónok harca 7. évadáról

|

A HBO kiadta a Trónok harca hetedik évadának első részeihez tartozó némileg spoileres rövid leírásokat az epizódok címével együtt, amiből kiderül, hogy eseménydús nyitányra számíthatunk.

Hirdetés

Jövő vasárnap indul a Trónok harca sorozat hetedik évada, aminek legújabb előzetese azt sejteti, hogy végre elkezdődik a végsőnek ígérkező összecsapás (ideér az a fránya tél, hogy költőiek legyünk), amire szezonok óta várunk. Az első három epizód címe és szinopszisa alapján pedig úgy tűnik, nem is teketóriáznak sokat a készítők, mielőtt belevágnak Daenerys és Cersei küzdelmébe. Kisebb spoilerek következnek!

Hirdetés

Az első, július 16-án bemutatásra kerülő epizód címe "Sárkánykő" lesz és a szűkszavú leírás alapján ez fog benne történni:

"Jon (Kit Harington) megszervezi az Észak védelmét. Cersei (Lena Headey) megpróbálja kiegyenlíteni az esélyeket. Daenerys (Emilia Clarke) hazatér."

Egy héttel később a "Viharbanszületett" című rész következik, amiben erre számíthatunk:

"Daeneryshez egy váratlan látogató érkezik. Jonnak egy felkeléssel kell szembenéznie. Tyrion (Peter Dinklage) Westeros meghódítását tervezi."

Végül a Trónok harca új szezonjának harmadik részéről kaptunk pár infót, a címe "A királynő igazságszolgáltatása", amiben az előző részben talán kicsit háttérbe kerülő Cersei oldala nagyobb figyelmet kap:

"Daenerys bíráskodik. Cersei visszaküld egy ajándékot. Jamie (Nikolja Coster-Waldau) tanul a hibáiból."

Eddig elég izgalmasnak tűnik, reménykedünk benne, hogy a hetedik évadot is élvezni fogjuk, és nem csak arra lesz jó, hogy valahogy eljussunk a fináléig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)