Hirdetés

Szavazz: hogy tetszett a Trónok harca 7. évada?

|

Itthoni idő szerint tegnap hajnaltól nézhető a Trónok harca hetedik évadának utolsó része, így most újabb legalább egy évig várhatjuk a folytatást. Ti elégedettek vagytok azzal, ahogy a dolgok állnak?

Hirdetés

Még mielőtt bárki továbbmenne: ez a cikk elsősorban azoknak szól, akik már végig látták a Trónok harca 7. évadát, ennek tudatában olvassatok tovább, és a kommenteket is ennek megfelelően nyissátok meg. Az utolsó részben is történtek olyan események, amiket jobb saját magatoknak megtapasztalni. 

Hirdetés

Nagyon gyorsan közelítünk a sorozat lezárása felé, pörögnek az események, és sor került olyan dolgokra, amikre régóta vártunk. Deresben összegyűlt a nagy csapat, fény derült régóta leplezett titkokra, Bran nem azt mondja, amit kellene, és főleg nem azoknak, akik érdemben hasznosítani tudnák a kulcsfontosságú infókat, elvesztettünk pár fontos és kevésbé fontos karaktert, a tél még erősebb lett, és olyan közel van, hogy már nem érdemes tartós bort venni. A nyolcadik évad már csak hat részből áll, ennyi idő alatt kell a készítőknek lezárnia a szériát. Vajon sikerül visszaverni a jégzombikat? Cersei, Daenerys vagy Jon ül majd a Vastrónon? Esetleg a Denveri Mustangok bajnok csapata?

Ezt pedig nagyon szerettem volna valahova beszúrni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)