Hirdetés

Transformers: The Last Knight - megvan az alapsztori

|

Amíg türelmesen megvárjuk a következő Transformers trailert, addig a film készítői kiadták a hivatalos szinopszist, hogy legyen min rágódnunk.

Hirdetés

Mindjárt itt a 2017-es Super Bowl, aminek köszönhetően hamarosan több izgalmas trailert is kapunk majd. Az egyik ilyen lesz a Transformers: The Last Knight aminek hivatalos sztori leírása ma felkerült a Facebookra.

Természetesen nagyon kevés konkrétum van benne, de így már picit jobban el tudjuk képzelni, hogy miről fog szólni a következő látványfilm.

"A Last Knight összezúzza és újradefiniálja a hős szó jelentését. Az emberek és a robotok háborúban állnak, Optimus Prime pedig nincs többé. A jövőnk megmentésének kulcsa elveszett a múlt titkaiban, a Transformerek földi létének rejtett történelmében. Világunk megmentésének feladata egy fura szövetségre maradt: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, egy angol úr (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).

És persze van még ehhez egy kis általános hangulatkeltés is:

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor elhívják, hogy valami fontosat tegyen. A Transformers: The Last Knightban a vadakból lesznek a hősök. A hősökből a gonoszok. Csak egy világ élheti túl: a miénk vagy az övék."

Michael Bay utolsó Transformers filmje egy korszak lezárását jelenti. Meglátjuk, hogy ezúttal mennyire tud a rajongók kedvére tenni. A film 2017. június 23-án kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)