Hirdetés

Tragédia a zombifesztiválon

|

A hétvégén Floridában rendezték az év legnagyobb zombis buliját, ahol egy ámokfutó lövöldözni kezdett a tömegben.

Hirdetés

A floridai Fort Myers városában lassan 10 éve minden ősszel megrendezik a ZombiCon névre keresztelt rendezvényt, amellyel a horrorrajongók a Halloweenre hangolódnak. A rendezvény mára hatalmasra nőtt, amihez valószínűleg nem kevés köze van a The Walking Dead népszerűségének, így a hétvégén több mint 20 ezren vonultak utcára.

A fesztiválon egyszer csak lövések dördültek, kitört a pánik, az emberek pedig menekülni kezdtek. Egy ámokfutó bukkant fent a tömegben, aki egy embert megölt, négyet pedig megsebesített. A hatalmas tömegben aztán könnyen el tudott vegyülni, és a rendőrség dolgát nyilván nem segítette, hogy gyakorlatilag mindenki tocsogott a művérben.

A szervezők és a rendőrség arra kérték a résztvevőket, hogy aki bármilyen képi vagy videós anyaggal segíteni tudja a nyomozást, az ne habozzon megosztani ezt. Az elmúlt időszakban több lövöldözés is volt az Egyesült Államokban, kíváncsian várjuk, lesz-e valami következménye is a dolgoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)