Hirdetés

Tom Holland a világ egyik legismertebb szerepét fogja eljátszani

|

Az MCU Pókembere ezzel Leonardo DiCaprio nyomdokaiba lép.

Hirdetés

Hollywood feltörekvő csillagát, az alkalmanként Tom Hollanderrel összetévesztett Tom Hollandet az MCU hálószövő szuperhőseként, Pókembereként ismerte meg a világ, de a Sony például őrá építette az Uncharted élőszereplős adaptációját is. A 27 éves brit színész ugyanakkor a jelek szerint nem szeretné, hogy beskatulyázzák, és előszeretettel próbálkozik drámai szerepekben is hol több, hol kevesebb sikerre.

Pályafutásával kapcsolatban mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy nem a mozivásznon, de még csak nem is a tévéképernyőn kezdődött, hanem a világot jelentő deszkákon. Holland először Billy Elliot szerepében állt ki a közönség elé a Victoria Palace Theatre színpadán, a londoni West Enden, és most ha nem is pontosan ugyanide, de a színházak világába készül visszatérni.

Hirdetés

Idén nyáron a Duke's of York Theatre közönsége (ez a színház is a West Enden található) Rómeóként láthatja majd őt William Shakespeare halhatatlan szerelmi drámájának feldolgozásában. A darabot a minimalista stílusáról ismert Jamie Lloyd viszi színpadra, aki az elmúlt években olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint James McAvoy, Emilia Clarke, Tom Hiddleston és Jessica Chastain.

Holland az Instagramon közölte a hírt követőivel, az előadásokra már májusban sor kerül, és 12 héten át fogják játszani a Rómeó és Júliát. Az még nem derült ki, hogy kibe lesz halálosan szerelmes a színész, akit a rendező a következő szavakkal méltatott közleményében:

"Tom Holland egyike a világ legnagyszerűbb, legizgalmasabb fiatal színészeinek. Megtiszteltetés őt ismét a West Enden üdvözölni."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)