Hirdetés

Tom Hardy lesz a következő James Bond?

|

A brit bulvársajtó tudni véli, hogy megtalálták Daniel Craig utódját a 007-es szerepére.

Hirdetés

Nem titok, hogy Daniel Craig számára egyre nagyobb terhet jelent eljátszani a brit titkosszolgálat legtökösebb ügynökét, a 007-est. Az 52 éves színész még egyszer utoljára kézbe veszi a Walther PPK-t, hogy megmentse a világot, ágyba vigyen néhány csinos Bond-lányt, de a Nincs idő meghalni című film után már tényleg átadja a stafétát utódjának. Hogy ki lép majd az örökébe, az hivatalosan továbbra sem erősítették meg, bár a brit bulvárlapok információi szerint megvan a színész, aki ha beválik, 8-10 évig és 2-3 film erejéig biztosan Bond lehet.

Hirdetés

Egyelőre források megnevezése nélkül arról írnak a lapok, hogy Tom Hardy és a stúdió sikeresen megállapodtak, már a szerződést is aláírták és novemberben megejtették volna a hivatalos bejelentést, amit a Nincs idő meghalni elhalasztott bemutatója miatt végül áttettek 2021 elejére. Mivel még egyik fél sem kommentálta a sajtóértesüléseket, ugyanakkora eséllyel lehet a szivárogtatás kacsa, mint valóság. De majd biztos erre is lehet fogadásokat kötni az angol bukiknál.

Mindenesetre többen is versenyben voltak/vannak a szerepért Idris Elbától Richard Maddenig, és közülük sokan Tom Hardyt tartották a legesélyesebbnek. Az pedig már korábban kiderült, hogy a jogokat birtokló Eon Production élén álló Barbara Broccoli sem akarja, hogy az új Bond nő legyen.

Szerintetek Tom Hardy jó választás lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)