Hirdetés

Tom Cruise elmondta, anno miért nem vállalta el Vasember szerepét

|

Jó oka volt annak, hogy Tom Cruise nem akart Vasember lenni.

Hirdetés

Tom Cruise most épp a Top Gun: Maverick hatalmas kritikai és anyagi sikerének örülhet, de korábban esélye lett volna rá, hogy egy még ennél is sokkal jövedelmezőbb filmes franchise mellett kötelezze el magát. Eredetileg ugyanis ő volt a Marvel kiszemeltje Tony Stark, vagyis Vasember szerepére, Robert Downey Jr. csak azután került képbe, hogy Cruise nemet mondott a felkérésre.

A színész egyébként azt is elismerte, hogy Downey Jr. tökéletes választás volt a stúdió részéről, és ma már ő sem tudna mást elképzelni Vasemberként.

Hirdetés

Korábbi interjúi során Tom Cruise arról mesélt, hogy a Marvel még a 2008-as Vasember előtt kereste meg őt a film ötletével. Úgy fogalmazott, hogy ha ő valamibe belefog, akkor azt bizony jól is akarja csinálni, akkor tudja csak elkötelezni magát egy projekt mellett, ha érzi, az tényleg különleges lesz.

Egészen egyszerűen úgy érezte, nem fog működni a Vasember koncepciója, de a lényeg leginkább talán az volt, hogy a döntési szerepkörökbe a Marvel nem osztott volna neki lapot. Cruise pedig ragaszkodik ahhoz, hogy ha egy filmben szerepel, akkor kreatív szabadságot is kapjon, ténylegesen bele tudjon szólni a gyártásba. Ebbe a Marvel nem ment bele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Tom Cruise nagyon sok saját filmjében tölt be produceri feladatköröket is, így bár interjúkérdésekre válaszul azt mondta, attól függ egy esetleges jövőbeli szuperhősös debütálása, hogy felkelti-e az érdeklődését a mozi története, elég valószínű, hogy a fentebb említett kreatív szabadsághoz is ragaszkodna, a Marvel viszont természetesen még mindig Kevin Feige kottájából játszik. 

Más kérdés persze, hogy az improvizációktól nem riad vissza a stúdió, nemrég külön cikkben és videóban szedtük össze a legemlékezetesebb ilyen eseteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)