Hirdetés

Zseniális harci jelenetek a Tigris és sárkány folytatásának első trailerében (videó)

|

A Tigris és sárkány jövőre érkező folytatásának első előzetese alapján biztosak lehetünk benne, hogy a bunyók ebben a filmben is lélegzetelállítóak lesznek.

Hirdetés

2000-ben alaposan meglepte a filmes világot a Tigris és sárkány, a klasszikus regényfolyam egyik részét feldolgozó kínai filmben pedig nem csak a harci jelenetek voltak a helyükön, így tíz Oscar-jelölésből négy díjat be is söpört az alkotás. Kissé meglepő, hogy tizenhat évet kellett várnunk a folytatásra, de a jövőre érkező film első trailere alapján megérte türelmesnek lenni.

A nem igazán rövid Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny címet viselő projektet a Netflix hívta életre, így a streamelős szolgáltatásra ugyanakkor kerül majd fel a film, mint az amerikai IMAX-mozikba: február 26-án. A főbb szereplők közül viszont csak egy tért vissza, így le kell mondanunk például a Tarantino-féle Kutyaszorítóban és az A fegyverek istene által nyugaton is elég híresnek számító Chow Yun-Fat pofonjairól is. Az eredeti mandarin nyelvet is angolra cserélik a trailer tanulsága szerint, cserébe a rendezői székben Yuen Woo-Ping ül majd, aki a Mátrix-filmeken és a Kill Bill 2-n is dolgozott, és a harci jelenetek mesterének számít, ami már ezen a kedvcsinálón is meglátszik.

Nektek hogy tetszett az első előzetes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)