Hirdetés

Thor nehezen fizeti ki a lakbért

|

Thor és szobatársa továbbra is egy imádni való páros, erről árulkodik a nemrég közzétett második Team Thor videó.

Hirdetés

Még tavaly augusztusban osztott meg egy mókás videót a Marvel, amelyben arra kaptunk választ, hogy mit is csinált Thor az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei alatt. Mint kiderült, a viking istenség szobatársával, Darryllel múlatta az időt. Ők ketten alkotják a Team Thor csapatot.

Ahogy az alábbi videóban ti is láthatjátok, Darryl és Thor kalandjai most tovább folytatódnak. Mindez annak örömére történt, hogy tegnap vált elérhetővé a Doktor Strange mozi a digitális platformokon. A Team Thor: Part 2 névre keresztelt mókás kis szösszenet pedig a Doktor Strange Blu-Ray lemezeken is helyet kap majd. Nézzétek meg ti is gyorsan, hogyan próbálja meg Thor kifizetni a lakbér felét viking valutával és egy sütőtökkel.

Legközelebb már a mozikban találkozhatunk Chris Hemsworth karakterével, ugyanis a Thor: Ragnarok 2017 novemberében érkezik meg hozzánk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)