Hirdetés

Vadonatúj kaland vár Geraltra a The Witcher: Fading Memories képregényben

|

A Dark Horse Comis gondozásában érkezik egy új, négyrészes minisorozat.

Hirdetés

Kevés izgalmasabb téma létezik most a szórakoztatóiparban a Vajáknál, ezért tökéletesen érthető, hogy nem a Netflix sorozata az egyetlen, ami belátható időn belül bővül. Mint ismeretes, Sapkowski dolgozik a következő regényén, és bár pillanatnyilag a Cyberpunk 2077 foglalja le a CD Projekt RED figyelmét, bármekkora összegbe mernék fogadni, hogy utána rögvest nekilát a csapat egy újabb Witcher-játéknak. De ne rohanjunk ennyire előre, mert még mielőtt az említettek közül bármi is megvalósulna, kezünkbe vehetjük a Dark Horse Comis négyrészes képregényét.

Hirdetés

A The Witcher: Fading Memories címet viselő kiadványt Bartosz Sztybor írja és Amad Mir rajzolja, az első füzet címlapja pedig Evan Cagle keze munkáját dicséri. A történet rövid szinopszisa szerint alaposan megváltozott a világ, mióta utoljára láttuk Geraltot. Gyakorlatilag teljesen eltűntek a szörnyek, így a jól fizető munka nélkül maradt vajákok nincstelenné vált. Mélabús hősünk sem kivétel, aki megpróbál másként boldogulni, mígnem egy napon Towitz városkájának polgármestere a segítségét kéri. Látszólag mocsári szörnyek rabolnak el gyerekeket, de ahogy megszokhattuk, semmi sem olyan egyszerű, mint elsőre látszik.

Az első kötet június 17-én kerül fel az amerikai üzletek polcaira, nálunk valószínűleg a Szukits kiadásában jelenik majd meg mind a négy füzetet magába foglaló, gyűjteményes formában, ahogy a Dark Horse korábbi Witcher képregényeivel is történt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)