Hirdetés

Sokan nem élik majd túl a The Walking Dead 10. évadának fináléját?

|

Nem tudjuk, hogy konkrétan mi fog történni az évadzáróban, de elég komoly összecsapásokra van kilátás.

Hirdetés

Ha követitek a The Walking Dead sorozat cselekményét, akkor bizonyára tudjátok, hogy már a végéhez közeledik a túlélők és a Suttogók közötti háború, de azért akad még néhány elvarratlan szál. Sajnos a tizedik szezon utolsó epizódja el lett halasztva a koronavírus-járvány miatt, ami azért is nagy kár, mert a jelek szerint elég komoly dolgok fognak majd történni benne.

Hirdetés

Nemrég egy rajongó arra volt kíváncsi, hogy mennyi halál lesz az évadzáróban, így hát a Twitteren meg is érdeklődte ezt a The Walking Dead hivatalos profiljától. A válasz pedig egy olyan Dwayne Johnson GIF volt, ami alapján arra lehet következtetni, hogy rengeteg áldozata lesz még a zombiapokalipszis kellős közepén dúló csatározásnak.

Eddig is sejteni lehetett, hogy véres lezárást fog kapni a Suttogók elleni háború, de ha a Twitter-oldal válasza tényleg azt jelenti, amire sokan gondolnak, akkor bizony elég komoly finálé elé nézünk. Remélhetőleg hamarosan azt is megtudhatjuk, hogy mikor fogja leadni azt az AMC.

Nektek hogy tetszik eddig a The Walking Dead tizedik évada?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)