Hirdetés

The Walking Dead - VR videóban kerítenek körbe téged a zombik

|

A hétvégén debütáló The Walking Dead 7.évada előtt még egy 360 fokos zombi élményben lehet részünk az AMC jóvoltából. Para.

Hirdetés

Igazi kedvcsinálóval kedveskedik nekünk az AMC a The Walking Dead hetedik évada kapcsán. Már amennyire a zombikkal való széttépetést kedveskedésnek lehet mondani. A Surrounded 360 videóban átélhetjük milyen az, amikor egy horda zombi közelít felénk mi pedig reménytelenül várhatjuk, hogy cafatokra szaggassanak minket.

A jelenetet a széria producere Greg Nicotero rendezte és a célja cseppet sem az akció orientáltság, sokkal inkább egy naturális halálfélelem élmény. Habár a YouTube-ra feltöltött videó nem is adja vissza a 360°-os élményt ebből is játszik, hogy igyekeztek a lehető legparább The Walking Dead élményt szállítani a rajongóknak. Fenti képre kattintva indul is a móka.

Az sem kizárt, hogy egy jobb minőségű verzióban még mi is jobban élvezhettük volna a zombik közeledését, de az AMC valamiért úgy döntött, hogy még ebben az élményben sem részesülhet minden rajongó, 2016-ban még mindig a régiózár a menő arrafelé, nyilván azért aki nagyon akarja, meg tudja kerülni a digitális vasfüggönyt.

A feeling VR szemüvegben természetesen kellően hátborzongató lett, a hangok térhatásának köszönhetően könnyedén belehelyezkedhetünk a szituációba, szinte már bele is törődhetünk az elkerülhetetlen végbe, a kisfilmben ugyanis semmilyen reakcióra nincs lehetőségünk a teljes körbenézésen kívül, minden gamer rémálma valósul meg a tehetetlenségben. Az AMR egyébként további surrounded 360 videókat is tervez a 7. évaddal párhuzamosan, nem lenne nagy baj, ha hozzánk is eljuthatna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)