Hirdetés

The Walking Dead - Carol mesélt a 7. évadról

|

A 6. évad végén reszketve hagytuk ott a képernyőt, sokan dühösek is voltak a túlzásba vitt cliffhanger miatt. De elég sok szereplő biztosított már minket arról, hogy megéri várnunk az októbert, viszont Carol még nem nyilatkozott. Eddig.

Hirdetés

Melissa McBride hónapok óta hallgatja a csalódottságtól könnyes szemű rajongókat. Csak hallgatta, mert ez idáig nem igazán mondott semmit a következő évadról, de ennek ellenére figyelemmel kíséri a fanok reakcióit és szórakoztatónak találja őket.

A Carolt alakító színésznő szerint teljesen természetes, hogy vannak akik szeretik és vannak, akik utálják a cliffhanger befejezést (mikor az események csúcsán van vége a résznek). Fokozza az élményt, a várakozást, egyszerűen a sorozatok velejárója.

Na igen, ez a "Vajon ki fog közelebbről megismerkedni Negan felturbózott baseball ütőjével?" befejezés talán a sorozat egyik legmegosztóbb választása volt a készítők részéről. Vajon megérte? Melissa McBride szerint mindenképpen (persze hogyan is gondolhatna mást):

Remélem mindenki, aki csalódottnak érzi magát ugyanúgy le fog ülni a TV elé és megnézi az évadnyitó részt, mert… te jó ég, egyszerűen kő kövön nem marad majd! Megéri várni. Ha tetszett a befejezés, ha dühös vagy miatta, vagy ha csalódott, akkor is megéri.

Hiszünk neki. Az mindenesetre biztos, hogy a rajongók felháborodása megtette a hatását, mert a készítők biztos, hogy kerülni fogják a cliffhanger befejezést a 7. évadnál. 

Egyébként McBride elmesélte, hogy a saját anyukája is rendszeresen hívogatta a The Walking Dead 6. évad befejezése után, hogy megtudja, kit öl meg Negan. Többször arról is meg volt győződve, hogy Carolt, ami azért is vicces, mert ő nincs is a Megmentők fogságában éppen. A színésznő nem árulta el még neki sem, hogy mi fog történni, de állítása szerint abban biztosak lehetünk, hogy elég kemény premier vár majd ránk.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)