Hirdetés

Összeér a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead

|

A New York Comic Conon bejelentették, hogy 2018-ban valamilyen formában keveredik majd a két zombis sorozat.

Hirdetés

Ugyanabban az univerzumban, de eltérő helyszínen és időben játszódik az AMC két sorozata, a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead. Míg előbbi már eleve a zombiapokalipszis kitörése után indult, utóbbi eseményeibe az első fertőzöttek megjelenésekor kapcsolódhattunk be.

Hirdetés

Mindkettő halad a maga útján, ahogy az egyik véget ér (október 15-én lesz a Fear harmadik évadának fináléja), kezdődik a másik (22-én tér vissza a nyolcadik évaddal az anyasorozat). Jövőre viszont valami izgalmasra kerül sor: az egyik széria egy karaktere feltűnik majd a másikban. Robert Kirkman, a franchise atyja ennél többet nem árult el, így nem tudjuk, a TWD-ben láthatjuk az egyik feares karaktert, vagy fordítva, de mindenképp izgalmas lesz. 

Mit tippeltek, ki megy át és hova?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)