Hirdetés

The Walking Dead - bőven akad spoiler a következő részek címében

|

Nyilvánosságra került a The Walking Dead 7. évadában soron következő részeinek címe és rövid leírása, amik alapján a képregények rajongói könnyen következtetnek a közelgő eseményekre.

Hirdetés

Ugyan bizonyos körökben már a The Walking Dead sorozat nyolcadik évadáról folyik a szó, a nézők még a rendkívül mozgalmas hetedik évad felénél sem járnak. Nemrég viszont kikerült a netre a következő három epizód címe és rövid leírása is, amik viszont spoilerekben is bővelkednek, így ha semmit nem szeretnél elrontani magadnak, inkább kattints át erre a paródiavideóra.

A legutóbb leadott részben Negan Alexandria felé indult, ahogy az is nagyjából köztudott volt, hogy a most vasárnapi részben Maggie és Sasha történetének folytatása kerül a középpontba. A jövő héten képernyőre kerülő hatodik rész címe "Swear" lesz (ezúttal minden bizonnyal az eskü értelemben) és a rövid leírás szerint "Valaki egy egészen új társadalomra lel, ami más, mint bármi, amit eddig látott."

A The Walking Deaddel kapcsolatos pletykák szerint mindez Tarára és Heathre utal, akik még a hatodik évad során indultak el hasznos készletek után kutatni és valahol a tengerparton találkozunk velük és egy csomó új szereplővel. A képregény sztorija alapján pedig a fent említett társulás az Oceanside közösség lehetne, ám az ő feltűnésüktől még viszonylag messze járunk a történetben. Mások szerint persze az sem kizárt, hogy Rick most jut el Ezekiel Királyságába.

A hetedik rész címe sokkal egyértelműbb utalást tesz Robert Kirkman eredeti sztorijára, ugyanis a neve "Sing Me A Song". A képregényben ugyanis Carl idővel eléri Sanctuaryt, ahol éppen Negan és bandája tartja rettegésben a helyieket. Rick fia ekkor egy gépfegyverrel lekaszál jó néhányat a Saviors tagjai közül, majd mikor Negan elkapja, arra kényszeríti, hogy levegye a szemkötőjét és énekeljen neki egy dalt. Ezt a sejtést megerősíteni látszik az epizód összefoglalója is, ami szerint ebben a részben ez vár ránk: Egy mélyebb betekintés Sanctuary és a Saviors világába, Alexandria lakói nyersanyagokat keresnek."

Végül kiderültek ugyanezek a részletek a nyolcadik részről is, ami a "Hearts Still Beating" címet kapta. A sztori folytatásában "Folytatódik Negan nem szívesen látott alexandriai látogatása, míg a többi túlélő ellátmányt gyűjt; a dolgok hamar irányíthatatlanná válnak." A képregény olvasói pedig ebben is Negan egy újabb gonosztette, egész pontosan Spencer megölésének előrevetítését láthatják.

Hogy a tippek közül mennyi bizonyul igaznak, kiderül a következő hetekben. Ti melyik, a Walking Dead képregényekben mér látott sztoriszál tévés feldolgozását várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)