Hirdetés

The Walking Dead 5. évad - kemény lesz a folytatás is (videó)

|

Február 8-án végre ismét visszatér Rick és csapata. Hideg lesz, meg káosz, mindenki elszánt arccal küzd. Nézzük meg az előzetest!

Hirdetés

Amikor annak idején megmutattuk, hogyan is kezdődik a The Walking Dead 5. évad, már sejteni lehetett, hogy a készítők nem kímélik majd az idegeinket. Minden spoilertől mentesen azért elmondható, hogy történtek érdekes dolgok az évad első felében, a közönséget is sikerült megosztani pár ötlettel, de szerencsére a szünet minden rajongónak jót tett, csak a centit vágjuk, hogy végre itt legyen a folytatás. Február 8-án megint indul a reménytelen küzdelem a túlélésért.

Készült hozzá egy pofás előzetes is, ahol zombit nem is látunk, csak a szereplők elszánt vagy éppen finoman rettegő arcát, mindenki egy kicsit még inkább a "badass" karakterábrázolás felé sodródik. Ja, és végre hideg van, köd, közeleg a tél - sóhajtana fel most minden Stark, de a világért sem akarjuk összezavarni a sorozatnézőket. Nézzük inkább Rick szakállas, téliesített változatát az erdőben: 

Kevés dolog van, amit most jobban várok ennél, ha szabad ilyen személyes vallomással megtörnöm a videó megtekintése utáni szapora olvasói szívdobogást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)