Hirdetés

The Punisher - nem finomkodik az első trailer

|

A Marvel brutális igazságosztója megkapta első teljes értékű előzetesét, amely érzelmes és kegyetlen jelenetekben sem szenved hiányt.

Hirdetés

Nemrég egy rövid teaser videót kaptunk a netflixes The Punisher kapcsán, most azonban már a sorozat teljes értékű előzetesét tudjuk megmutatni nektek. 

Hirdetés

A Punisher még a Daredevil második évadában bukkant fel, a karakter azonban hamarosan saját szériát is kap a Netflixen. Természetesen továbbra is Jon Bernthal alakítja majd Frank Castle-t, a nemrég közzétett trailer alapján pedig továbbra is remekül áll neki a könyörtelen igazságosztó karaktere. A zeneválasztásért külön piros pont jár a készítőknek. 

Ti várjátok már a The Punisher sorozatot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)