Hirdetés

A The Punisher első teasere pont olyan brutális, mint vártuk

|

Ma végre megjelent a Netflixes The Defenders sorozat, aminek a végén már a következő nagy durranásra készítenek fel minket az alkotók.

Hirdetés

Jon Bernthal akkorát ment a Daredevilben, hogy nem is volt kérdés, megérdemel-e egy saját sorozatot. A The Punisher pedig gőzerővel készül, erre hívja fel a figyelmünket a legújabb teaser is.

Ma debütált a Netflixen a 8 részes The Defenders, az utolsó rész végére pedig egy rövid teasert is odabiggyesztettek a készítők abból, hogy mit várhatunk majd a remélhetőleg még idén érkező The Punisher szériától. Ez csak egy töredéke annak, amit a Comic-Conon mutattak a rajongóknak, de azért ebből is jól kivehető, hogy nem pónikról és szivárványokról lesz szó.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)