Hirdetés

The LEGO Ninjago Movie - íme az első trailer

|

Az első előzetes alapján nagyon úgy tűnik, hogy a következő LEGO filmen is elég jól fogunk szórakozni.

Hirdetés

A The LEGO Movie és az azt követő The LEGO Batman Movie átütő sikere után gyakorlatilag egyértelmű volt, hogy számíthatunk még hasonló filmekre, idén pedig meg is jelenik a következő alkotás, a The LEGO Ninjago Movie, amely értelemszerűen a dán cég nindzsás sorozatát fogja feldolgozni.

Arról már korábban is tudtunk, hogy lesz egy játék a filmhez kapcsolódóan, viszont a San Diego Comic-Con 2017 keretében végre megjelent a film első előzetese, amit itt meg is nézhettek.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a Ninjagóra épülve már most is létezik egy igen népszerű animációs sorozat, viszont a trailer alapján nagyon úgy tűnik, hogy a film inkább a saját útját fogja bejárni és az előző egész estés LEGO filmek jellegzetes stílusát fogja követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)