Hirdetés

The Last Sharknado: It's About Time - a legújabb teaser a dinókat is megmutatja

|

Az utolsó Sharknado visszavisz bennünket az időben, ahol már dinókkal is harcolni fognak sokat megélt hőseink. Sosem hittem volna, hogy ezt a mondatot valaha leírom.

Hirdetés

A Sharknado sikersorozat utolsó, mindent felülmúló epizódja nem viccel. A karaktereket visszaviszi a múltba ahol bizony hatalmas dinók is előkerülnek majd. Ha PS2-es grafikájú CG cápák nem lettek volna elegendőek a vasárnapi szórakoztatáshoz, akkor tessék, jönnek az őshüllők is besegíteni. 

Hirdetés

A Sharknado 5 utolsó, szívszorító pillanataiban hősünk, Fin egyedül utazta be a világot, ami addigra csak egy lepusztult porhüvely maradt. Az egyetlen megoldás az, ha Fin visszamegy a múltba és megakadályozza az első Sharknadót, ami elindította társadalmunkat a biztos pusztulás felé vezető úton.

Miközben én könnyesen elbúcsúzok a szériától, amiről megannyi csodálatos hírt írhattam, ti lessétek meg a fenti új teasert. Egy igazi szenvedéllyel készített művészi csoda lesz ez Hollywood cinikus, pénzéhes világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)