Hirdetés

The Hunt - emberekre vadásznak a The Purge alkotóinak új filmjében

|

A szeptemberben debütáló film első trailere bizony elég véresre sikeredett.

Hirdetés

Jövőre debütál a The Purge sorozat ötödik része, ami első hallásra ugyan érdekes koncepciónak tűnt, ha kicsit utána gondol az ember, akkor elég egyértelmű, hogy mennyire el van rugaszkodva a valóságtól a film koncepciója. A stúdió ezúttal egy sokkal elképzelhetőbb, de nem kevésbé beteg alaphelyzetet vázolt fel következő filmjében.

Hirdetés

A Betty Gilpin főszereplésével készülő moziban azért rabolnak el embereket, hogy sportot űzzenek a lemészárlásukból. Az embervadászat természetesen ebben a világban is a gazdagok sportja, az azonban nem derült ki a trailerből, hogy pontosan mi alapján választják ki az áldozatokat. Annyi viszont biztos, hogy nem fogják ölbe tett kézzel várni, hogy valaki golyót repítsen a fejükbe.

A trailer mondjuk elég sokat megmutat, csak remélni tudjuk, hogy ennél többet is tud majd a film, amikor szeptember végén a mozikba kerül, és nem lőtték el most az összes puskaport.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)