Hirdetés

The Big Bang Theory - berendelték a fiatal Sheldonról szóló spin-offot

|

A 2017-2018-as sorozatszezonban mutathatják be a Young Sheldon első részét, mely az Agymenőkből megismert karakter fiatalkorát mutatja be.

Hirdetés

Gondolhatnánk, hogy lassan kifut már a The Big Bang Theory, de mivel ez napjaink legnépszerűbb vígjátéksorozata, a CBS nem tervezi abbahagyni. Azért biztos, ami biztos, mellékágat indít a legnépszerűbb karaktert felhasználva.

A Young Sheldon egy egykamerás sitcom lesz félórás részekkel. A főszerepet Iain Armitage kapta, aki a 9 éves Sheldont fogja alakítani, és azt kísérhetjük figyelemmel, milyen élete volt, mikor még Texasban élt, és miken ment keresztül a középiskolában. Chuck Lorre és Steven Molaro felelnek a szériáért, akik az Agymenőkön is dolgoznak, úgyhogy legalább anank örülhetünk, hogy nem került idegen kezekbe. Egyelőre az biztos, hogy a pilot elkészül, aztán majd eldönti a csatorna, érdemes-e foglalkozni vele.

Ti hogy látjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)