Hirdetés

Terminator - jön az új TV-sorozat

|

A Sarah Connor krónikái nem élt sokat, és a készítők nem is szeretnék folytatni - készül viszont az új Terminator TV-sorozat a Skydance Productions és Annapurna Pictures műhelyében.

Hirdetés

Ugyanez a két cég dolgozik a Paramount felügyelete alatt alakuló Terminátor rebooton, aminek készítésébe akár még a Trónok harca rendezője is beszállhat.

A film és a sorozat szorosan összefonódik, és a tervek szerint mindkettő premierje 2015-ben esedékes. A Sarah Connor krónikáihoz ugyan nem fog kapcsolódni, viszont az ott, illetve a Rejtélynél és a Thornál is segédkező Zack Stentz és Ashley Miller írják az új szériát is. Az executive producerek szerepét Laeta Kalogridis és Patrick Lussier, az új film írói töltik be. A Deadline információi szerint a sorozat az 1984-es eredeti film egy kritikus pillanatát veszi alapjául, de onnantól egy teljesen más irányba viszi a történetet. Minden összefonódik mindennel, ezután pedig nehéz elhinni, hogy a rejtélyes Terminators: The Video Game nem lesz filmadaptáció. Várjuk a további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)