Hirdetés

Terminátor: Sötét végzet - a robot, aki szereti a kutyáját, a hátsó kertjét, és a lövöldözést

|

A T-800 igazi mintapolgár lett, akit Carlnak hívnak, teljes nyugalommal éli nyugdíjas éveit és néha besegít egy-egy terminátor vadászatban. Ahogy azt általában az unatkozó nyugdíjasok szoktak. Új előzetes érkezett, nézzétek!

Hirdetés

Az idei Comic-Con egy komoly meglepetést tartogatott a Terminátor rajongóknak, miszerint Arnold Schwarzenegger T-800-as karaktere már Carl néven élő szövet a belső fémvázon. A legújabb trailerben azt is láthatjuk, hogy Carl milyen nyugis életet él. Már amikor ugye nem Sarah Connorral bandázik, hogy hidegre tegyen más gépeket.

Hirdetés

A trailer alapján Carl a kedvenc nagybácsid. Rendben tartja a hátsó kertet, játszik a kutyájával, és ott segít, ahol tud. A Terminátor: Sötét végzet sztorijában például régi cimborájának segít egy  Rev-9-esre vadászni. Sarah egyébként nincs kifejezetten elragadtatva a Carl névtől, és nagyon hamar kijelenti, hogy sosem fogja így szólítani a T-800-ast. Innen már szinte sejthető a hollywoodi receptkönyv alapján, hogy szinte biztosan lesz a filmben egy nagyon érzelemdús pillanat, amikor Sarah Connor Carlnak fogja hívni a T-800-ast. Na de nézzétek meg inkább az új előzetest (illetve több tévéspotot összevágva egészen pontosan):

A Terminátor: Sötét végzet október 31-én fog debütálni a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)