Hirdetés

Tényleg jön a Pókember 4 Tobey Maguire-rel a főszerepben? Erre már Sam Raiminek is reagálnia kellett

|

A közösségi médiában futótűzként terjed a hír, hogy Tobey Maguire ismét magára rántja Pókember jelmezét, ráadásul nem más rendezi a folytatást, mint az első trilógiát jegyző Sam Raimi.

Hirdetés

A Brian Singer által elindított X-Men széria és Christopher Nolan Batman-filmjei mellett Sam Raimi Pókember trilógiája kövezte ki az utat a 2000-es években az MCU és az időközben nyugdíjazott DCEU számára. Raimi filmjeiben a Pleasantville-lel és az Árvák hercegével befutott Tobey Maguire alakította az introvertált, ám jóeszű diákot, Peter Parkert, aki egy radioaktív pók marása miatt természetfeletti képességekre tesz szert. Az első két résszel ellentétben a harmadikat már szétszedték a kritikusok, de a mozikban nem teljesített rosszul, ezért a Sony fejesei még azt sem zárták ki, hogy esélyt adjanak egy negyedik filmnek is, mielőtt az Andrew Garfield főszereplésével készült reboot mellett tették volna le a garast.

A trilógia emlékét azonban nem sikerült sem ennek, sem pedig az MCU-ba tagozódott későbbi Pókember-filmeknek elhomályosítaniuk, amelyekben már Tom Holland játszotta a közkedvelt és barátságos Pókembert. Olyannyira nem, hogy miután Andrew Garfield és Tobey Maguire is felbukkant a 2021-es Pókember: Nincs hazaútban, a rajongók azonnal követelni kezdték a Pókember 4-et, természetesen Maguire-rel a főszerepben.

Hirdetés

Azóta szinte nem telhet el úgy egy hét, hogy valaki névtelen, de abszolút megbízható forrásra hivatkozva ne híresztelné, hogy Raimi és Maguire összeállnak, hogy leforgassák a sokak által várt folytatást. A remény életben tartásához egyébként ők maguk is hozzájárultak azzal, hogy korábban úgy nyilatkoztak, hogy imádják a karaktereket, a filmeket, és ha hívnák őket, akkor gondolkodás nélkül le is csapnának a lehetőségre. Még a Mary Jane Watsont megformáló Kirsten Dunst is igent mondana, bár nála a nosztalgia mellett más szempontok is fontos szerepet játszanának a döntésben.

De vajon tényleg készül a Pókember 4, ahogy az interneten olvasni? A CBR stábja a WonderCon alkalmából fel is tette ezt a kérdést Sam Raiminek, aki a következőt válaszolta:

"Nos, én még nem hallottam erről. Olvastam ugyan róla, de pillanatnyilag nem dolgozom rajta. Úgy értem, a Marvel és a Columbia annyira sikeres a mostani Pókember-filmekkel, nem hiszem, hogy visszatérnének hozzám, hogy meséljük el ezt a történetet is. Szeretem mindegyik Pókember filmet. Szerettem a Pókember: Nincs hazaútat is. Nagyon erős volt Tobey-t újra látni benne."

Arról is faggatták, hogy beszélt-e a színésszel az esetleges negyedik részről.

"Nem beszéltem Tobey-val erről, de lehet, hogy a Marvel vagy a Columbia Pictures igen. Nemrég együtt dolgoztam a Marvellel a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmen, szóval nagyszerű a viszonyunk. Biztos vagyok benne, hogy én is hallanék róla, ha készülne [a negyedik rész]."

Ti örülnétek, ha megvalósulna a Pókember 4 az eredeti rendezővel és színészekkel?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)