Hirdetés

Taboo - traileren Tom Hardy drámai sorozata

|

Ha láttátok már A visszatérő című filmet, akkor be tudjátok lőni, hogy Tom Hardy milyen karaktert játszik új minisorozatában, a Taboo-ban: nyers, kegyetlen, született túlélőt.

Hirdetés

Bár szépfiúként is ugyanúgy megállja a helyét, Tom Hardy-nak egyértelműen a durvább, komolyabb karakterek állnak jól: gondoljunk csak A visszatérőre, a Mad Max: A harag útjára, a Legendára, A sötét lovag: Felemelkedésre. Ha lehetősége adódik rá, Hardy nem is habozik elvállalni ezeket a brutális szerepeket, így nincs abban semmi meglepetés, hogy a BBC (Amerikában az FX) csatorna új Taboo című minisorozatában is egy hasonló karaktert formál meg nagy elánnal. 

A sztori középpontjában James Keziah Delaney (Hardy) áll, aki megjárta a világ végét és közben visszafordíthatatlanul megváltozott. Távollétében halottnak hitték, ám hazatér Afrikából Londonba, hogy átvegye örökségét, legalábbis ami maradt apja hajózási társaságából és újraépítse életét. James pengeélen egyensúlyozva küzd a túlélésért, míg családja körül gyilkosságokat, összeesküvéseket és sötét rejtélyeket fedez fel.

Már a széria ötlete is érdekes, azonban az még inkább az, hogy mindez kinek a fejéből pattant ki: Tom Hardy és édesapja, Chipstől származik az egész, akiket Ridley Scott és Steven Knight segítették a megvalósításban. A látottak alapján pedig érdemes lesz odafigyelni művükre, ugyanis rendkívül erős atmoszférával rendelkezik a sorozat: a jelmezek és a sötét, viktoriánus környezet tökéletesen megadják az alaphangulatot, ráadásul mindezt megfűszerezték egy kis afrikai misztikummal is. A BBC One január 7-től vetíti, az előzetes a fenti képre indítva nézhető, megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)