Hirdetés

Sztárparádéra számíthatunk a 28 évvel később című zombis horrortól

|

Egyre ígéretesebbnek tűnik a 28 nappal később és a 28 héttel később folytatása.

Hirdetés

A 28 nappal később egy legendás, posztapokaliptikus zombis mozi, amelynek kómában fekvő főhőse (Cillian Murphy) arra ébred, hogy az általa ismert Nagy-Britannia megszűnt létezni: a társadalom rendje felbomlott és a civilizáció összeomlott egy megállíthatatlanul terjedő vírus miatt, amely vérengző tébolyultakká változtatta a fertőzötteket. A pár évvel később kapott egy folytatást 28 héttel később címen, de a széria ezt követően több mint másfél évtizednyi pihenőre ment.

Nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várják a nemrég bejelentett 28 évvel későbbet, ami a rendezését Danny Boyle vállalta, a forgatókönyvét pedig Alex Garland írja. Terveik szerint az új filmmel egy trilógiának alapoznak meg.

Hirdetés

Ami a sztorit illeti, azt még mindig hét lakat alatt őrzik, de mostanra annyi kiderült, hogy kik lesznek a főszereplők. Ralph Fiennes, Jodie Comer és Aaron Taylor-Johnson hármasáról van szó, akik egyenként is elvinnének a hátukon egy egész produkciót. Fiennest mindenki Voldemortként ismeri a Harry Potter szériából, míg Taylor-Johnson a Marvel rajongóknak lehet ismerős, az Ultron korában nyújtott kiváló alakításának köszönhetően. Jodie Comer neve a Free Guy női főszereplőjeként robbant be a köztudatba.

A Deadline jelentése szerint egyelőre csak az első 28 évvel később első felvonásra szerződtek le, így lehet, hogy minden filmben új karakterek történeteit ismerhetjük majd meg. Akárhogy is, az első rész eddig biztató felhozatallal kecsegtet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)