Hirdetés

Szinte fel sem lehet ismerni Dwayne Johnsont az új filmjének első képén

|

A The Smashing Machine az MMA-világába visz el az A24 jóvoltából.

Hirdetés

Az A24 egyike azon stúdióknak, amelyek rendszeresen megörvendeztetik valamilyen csemegével a független filmek szerelmeseit: csak a közelmúltban olyan alkotásokat mutatott be a vállalat, mint az Alex Garland által rendezett Polgárháború, a Nicolas Cage főszereplésével készült Álmaid hőse

Az A24 filmjei arról is híresek, hogy ismert színészeket kimozdítanak a komfortzónájukból (mint a hír témájához passzoló Vaskarom Zac Efron esetében), és ez a helyzet a cég egyik új projektével is: a The Smashing Machine című sportdrámában ugyanis Dwayne "The Rock" Johnson mutathatja meg, hogy sokkal több rejlik benne az akciósztárnál és komikusnál. Amit például a Nagypályások sorozatban már megtett az HBO-n, de a mozinál a megúszósabb szerepeket részesítette előnyben.

Hirdetés

Pár hónapja azonban a Szikla azt nyilatkozta, hogy elérkezett a pályafutásának azon pontjához, amikor olyan filmeket akar készíteni, melyek feltárják az emberiséget, a küzdelmet és a fájdalmat, egyszóval drámai szerepekre vágyik. Ennek a vágynak az egyik megnyilvánulása lesz a The Smashing Machine, aminél jól jön a pankrátori tapasztalata, mivel egy legendás MMA-harcost játszik benne: Mark Kerrt. Kerr a függőséggel és a házasságával is küzdött (a feleségét Emily Blunt alakítja), miközben a sportág ikonjává vált, szóval van mit kiaknázni a történetében.

Ezt egy olyan rendező kísérli meg, aki már Adam Sandlerből is kihozott egy kiváló alakítást a Csiszolatlan gyémánttal: Benny Safdie áll a projekt élén, és a forgatókönyvet is ő jegyzi. Johnson a főszerep mellett producerként is kiveszi a részét belőle, ugyanis ő volt az, akit megérintett Mark Kerr élete. Johnson már 2019-ben felvette a kapcsolatot Safdie-vel, de a világjárvány miatt felfüggesztették a tervet. Évekkel később azonban Blunt megnézte a 2002-es dokumentumfilmet, a The Smashing Machine: The Life and Times of Extreme Fighter Mark Kerrt, és unszolta Johnsont, hogy csinálja meg a filmet, ennek hatására indult újra be a gépezet. Most befutott a legelső kép a filmből, és ha nem árulják el, hogy Johnson látható rajta, nem ismertük volna fel (nagyításra megnő): 

A The Smashing Machine premierjére csak 2025-ben számíthatunk, és ez lesz Benny Safdie első önálló rendezése, mivel korábbi projektjeit a testvérével, Josh-sal közösen hozták össze. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)