Hirdetés

Szinkronos előzetest és magyar címet kapott a Bad Boys 4

|

A trailer alapján egész jónak tűnik a fordítás.

Hirdetés

Felpörögtek az események, ugyanis míg néhány nappal ezelőtt az sem volt biztos, hogy mikor kerülhet mozikba a következő Bad Boys film, most már nem csak a premierdátumot tudjuk (2024. június 6-ától vetítik a magyar mozik), de az első előzetest szinkronosan is megnézhetjük az InterComnak köszönhetően.

Ezzel együtt kiderült a magyar cím is: a Bad Boys - Ride or Die-t úgy fordították le, hogy Bad Boys - Mindent vagy többet.

Hirdetés

Nagyjából ugyanazokat a jeleneteket láthatjuk, mint a tegnapi angol trailerben, de érdemes így újranézni, láthatóan jól vették a fordítók a kihívásokat. Ezzel persze a trailernél sok kommentelő nem ért egyet, de a fordítás mindig ilyen, nem lehet egyszerre megfelelni a tükörfordítás-pártiaknak és a kreativitást támogatóknak.

Nézzétek meg a trailert, aztán kommentben fűzzétek hozzá, mit gondoltok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)