Hirdetés

Sziget 2013 - szexi a GameStar

|

Réku a Sziget fesztiválon barangol, és megpróbál mindenkit rávenni arra, hogy a lehető legszexisebben mondja ki a legszebb szót: "GameStar".

Hirdetés

Réku a Sziget fesztiválról már korábban is becsekkolt egy kis hangulatcsináló videóval, és Sophiaso is igyekszik minél több mindenről beszámolni nektek (eddig a 0. nap és az 1. nap történéseit foglalta össze a fesztiválos pecséteket gyűjtögetve).

Miközben tombol a nyár és a fesztiválozós életérzés, Réku igyekezett sok embert rávenni arra, hogy minél szexisebb módon mondják bele a kamerába a legszebb szót, amit csak ismerünk: "GameStar". Persze HP szerint a "Vegyetek GameStart!" jobb lenne, de már így sem sokan szomjasak a Szigeten, kár lenne kínozni őket. 

És ti mit üzentek Rékunak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)